Total de visualitzacions de pàgina:

Contactar per e-correu

VisitantsRTV

Watch live streaming video from visitantsrtv at livestream.com

dissabte, 17 de setembre del 2011

Visitants Nocturns – Programa del dia 16/: Entrevista a Felipe Botaya

El passat divendres 16 de setembre varem tenir un convidat de luxe: Felipe Botaya, un pou d'informació que el nostre col·laborador PR17 va entrevistar com si s'hi hagués dedicat tota la vida. Desgraciadament només tenim una hora de programa, per que podríem haver estat hores i hores escoltant entrevistat i entrevistador.
Aquest ha estat sens dubte el millor programa que hem sabut fer des que Visitants va començar a caminar a primers de febrer d'aquest any, tot i que curiosament, com escoltareu, la temàtica OVNI nomes es tocada tangencialment, però ha valgut molt i molt la pena. Tant es així que de tots els podcasts que em penjat al nostre canal d'iVoox.com, tant el de Visitants a Som Radio, com el de Visitants a Radio Pomar, aquest, hores d'ara, ha polvoritzat tots els nombres de descarregues en un sol dia (55 en el moment d'escriure aquest article, tot just 15 hores després d'haver-lo pujat).
Us recomano molt a tots aquells que encara no l'heu escoltat o descarregat, que ho feu, no quedareu en absolut decebuts.

Qui vulgui saber mes del nostre convidat pot accedir al seu bloc des del següent enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada